CLASIFICARE LUCRARI SECTIUNEA CREATIE 11-14 ANI 2018 vezi aici

CLASIFICARE LUCRARI CREATIE SECTIUNEA CREATIE 6-10 ANI 2018 vezi aici

CLASIFICARE LUCRARI SECTIUNEA CREATIE 15-19 ANI 2018 vezi aici

CLASIFICAREA LUCRARILOR SECTIUNEA DESEN 2018 vezi aici

COMISIILE DE JURIZARE 2018 vezi aici

INVITATIE PREMIERE 2018 vezi aici

 

 

Concursul de creatie literară si desen ”Egalitate si nediscriminareeste organizat în parteneriat de Universitatea Crestină ”Dimitrie Cantemir” Bucuresti, Consiliul National pentru Combaterea Discriminării si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti în cadrul proiectului de cercetare-dezvoltare ”Promovarea  dreptului la nediscriminare si egalitate de sanse la nivelul învătământului preuniversitar  din Bucuresti”. Din anul 2016, s-a alăturat organizatorilor si Centrul European pentru Promovarea Nediscriminării si Egalitătii de Sanse – NEDES 2014+ condus de prof.univ.dr. Mădălina Tomescu
Organizat pentru prima dată în 2007, cu ocazia  Anului European al Egalitătii de Sanse pentru toti si bucurându-se de un real interes atât în rândurile specialistilor în domeniul drepturilor omului, cât mai ales printre  elevi,  acest concurs s-a dezvoltat, ajungând la editia a 11-a în anul 2017. 
Ca obiectiv principal, ”Egalitate si nediscriminare îsi propune:

  1. Dezvoltarea capacitătii de cunoastere si întelegere a principiilor  nediscriminării si egalitătii de sanse;
  2. Dezvoltarea capacitătii de întelegere a notiunii dreptului subiectiv ;
  3. Dezvoltarea capacitătii de aplicare a principiilor nediscriminării si  egalitătii de sanse în  toate domeniile;
  4. Stimularea interesului pentru implicarea în procesul de promovare a principiilor nediscriminării si  egalitătii de sanse.

”Egalitate si nediscriminare are caracter international si se adresează tuturor celor interesati din România, dar si din străinătate, dorind să pună în valoare creatia literară sau artistică pe tema promovării dreptului la nediscriminare si egalitate de sanse.

 


 


 

 

 

Copyright © 2013 Toate drepturile rezervate UCDC